click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Privacybeleid 2018

Toegang tot de Website is onderworpen aan de volgende Privacybeleid Neem de tijd om deze te lezen voordat u doorgaat met het gebruik van de website.
 
Bij de toegang tot de Website op deze en bij elke volgende gelegenheid wordt u geacht alle voorwaarden te hebben aanvaard die van toepassing zijn op het gebruik ervan en op de faciliteiten en diensten die door de Website worden geboden. We behouden ons het recht voor deze Privacy policies op elk gewenst moment te wijzigen en het is uw plicht om te controleren of er wijzigingen zijn aangebracht. Uw gebruik van de website nadat wijzigingen online zijn geplaatst, houdt de acceptatie van de nieuwe algemene voorwaarden in.

 Lees meer over het Privacybeleid 2018 door op het volgende link te klikken:Privacy policies

Wet Bescherming Persoonsgegevens:

Bij het gebruik van persoonsgegevens op deze website wordt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) gevolgd.
De Wbp helpt de privacy van burgers te beschermen. Ook persoonsgegevens die via internet worden verzameld,
bewaard, gebruikt, of op enige andere vorm ter beschikking worden gesteld en met elkaar in verband worden gebracht,
alsmede afgeschermd worden, vallen onder deze wet. Op grond van de Wbp dient, voordat persoonsgegevens worden
gebruikt, de persoon daarvan op de hoogte te worden gesteld en dient ook het doel te worden meegedeeld waarvoor ze
verzameld worden Artikel 33. Persoonsgegevens worden dus alleen gebruikt als dat uitdrukkelijk is meegedeeld. Uw
gegevens kunnen echter wel worden gebruikt voor opsporing, als strafbare feiten worden gepleegd of strafbare
uitlatingen worden gedaan en verdere uitzonderingen, zoals genoemd in Artikel 43  van de Wbp.

Persoonsgegevens:

Onder persoonsgegevens worden verstaan gegevens die herleidbaar zijn tot een “geïdentificeerde of identificeerbare
natuurlijk persoon”. Dat betekent dat de naam van een persoon op wie de gegevens betrekking hebben bekend is, dan
wel dat die persoon kan worden achterhaald. Voorbeelden van persoonsgegevens zijn een naam van een persoon of
een huisadres, maar ook een e-mailadres kan een persoonsgegeven zijn.

Beveiliging gegevens:

CasaMercado maakt gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen
tot persoonlijke gegevens.

Verwerking persoonsgegevens:

Indien u per telefoon, papieren formulier, e-mail of via webformulieren, persoonsgegevens aan CasaMercado verstrekt, worden deze slechts
verzameld en gebruikt voor het doel waarvoor u ze achterlaat. Met het verschaffen van uw persoonsgegevens geeft u
toestemming voor de verwerking van die gegevens. De informatie die CasaMercado op deze wijze verzamelt, wordt
gebruikt om aan uw verzoek (tot correspondentie, informatie, inschrijving, etc.) te kunnen voldoen.

Bezoekgegevens:
Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van onze website bijgehouden. Informatie zoals
bezoekersaantallen en bezoek-frequentie worden gebruikt voor intern onderzoek en verbetering van de website. Deze
informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker. De identiteit van de
bezoeker blijft onbekend. Het huidige beleid is dat deze gegevens niet gekoppeld worden aan de door u verstrekte
persoonsgegevens. Op de website worden ook algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals onder meer de meest
gevraagde pagina’s en het aantal bezochte pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website continu te
verbeteren, zodat CasaMercado haar dienstverlening verder kan optimaliseren.

Gebruik van Cookies:
CasaMercado maakt bij het aanbieden van haar elektronische diensten gebruik van cookies. Cookies zijn kleine,
eenvoudige tekstbestandjes die jouw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je onze
website gebruikt. CasaMercado maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten GEEN
PERSOONSGEGEVENS en worden enkel gebruikt om het gebruik van de website gemakkelijker te maken.

Wijzigingen:
CasaMercado behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Controleer daarom
regelmatig het Privacy Statement. Mocht u nog vragen hebben over deze Privacy Statement, neemt u dan contact op
met CasaMercado.eu – E-mail

Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine, eenvoudige tekst bestandjes die jouw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je onze
website gebruikt. Er zijn daarnaast ook cookie-achtige technieken waarmee dezelfde resultaten worden behaald.


Wat zijn de overige cookie-achtige technieken?

Web beacons, Local en Session Storage en SDK’s zijn standaard internettechnieken die er soms samen met cookies voor zorgen dat een systeem informatie kan verzamelen en vervolgens kan versturen. Cookies en overige technieken worden gebruikt bij alle bestaande websites. Door gebruik te maken van cookies en andere technieken zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat:

  • Het surfen op de website CasaMercado.eu/ com/ nl/ co.uk / es leuker en makkelijker voor je wordt;
  • Je bij jouw bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren;
  • We je speciale functionaliteiten kunnen aanbieden zoals de verlanglijst.
  • We kunnen meten hoe onze websites wordt gebruikt en waar we deze nog kunnen verbeteren;
  • We je advertenties en aanbevelingen kunnen tonen op basis van jouw interesses;
  • We kunnen herkennen welk apparaat je gebruikt als je bij ons op bezoek bent;
  • We kunnen (laten) registreren hoe vaak een advertentie wordt vertoond om zo de advertenties beter op je behoeften en interesses af te stemmen en te voorkomen dat je steeds dezelfde advertentie ziet.

Cookies van derden:
Cookies van derden worden ook via onze website geplaatst. Het privacy- en cookiebeleid van het bedrijf in kwestie is van toepassing op het gebruik van cookies door andere bedrijven. Raadpleeg het cookiebeleid van het desbetrefende bedrijf. ” zie onderaan deze pagina”.

Welke cookies gebruiken wij? In het kort:
Functionele cookies of noodzakelijke cookies
Functionele cookies zorgen ervoor dat onze website correct functioneert. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals
een artikel in je verlanglijst plaats.

Analytische cookies:
Met analytische cookies verzamelen wij met hulp van derden statistieken over hoe onze website gebruikt wordt.

Door het websitegebruik te meten, kunnen we onze website blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers.

Marketing cookies:
Wij plaatsen marketing cookies op onze websites. Ook derde partijen kunnen marketing cookies plaatsen op onze websites.

Wij plaatsen ook marketing cookies op websites van derden. De informatie uit deze marketing cookies kunnen wij met elkaar combineren.

Dit doen we zodat we jou op basis van je online surf-, zoekgedrag zo relevant mogelijke aanbiedingen kunnen doen.

Met deze marketing cookies houden we ook bij welke advertenties je hebt gezien.

Functionele of noodzakelijke cookies:
Functionele of noodzakelijke cookies zorgen ervoor dat de website van casamercado.eu goed functioneert. Denk hierbij aan:

  • Het onthouden en bewaren van de artikelen die jij aan jouw verlanglijst toevoegt;
  • Opgeslagen browserinstellingen zodat je onze websites optimaal op jouw beeldscherm kunt bekijken;
  • De mogelijkheid je inloggegevens op te slaan zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren.
  • De mogelijkheid om te reageren op berichten in onze website.
  • Een gelijkmatige belasting van de website zodat die goed bereikbaar is en optimaal blijft werken;
  • Het opsporen van mogelijk misbruik of mogelijke problemen in onze websites, door bijvoorbeeld opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren.

Analytische cookies:
Wij gebruiken, met behulp van derden, analytische cookies om het website gebruik te onderzoeken. Deze statistieken geven ons onder meer inzicht in hoe vaak we worden bezocht en waar we onze websites kunnen verbeteren. Zo kunnen wij de ervaring met onze websites voortdurend optimaliseren. Onder meer de volgende gegevens worden opgeslagen:

  • Het IP-adres dat anoniem wordt gemaakt;
  • Technische kenmerken, zoals de browser die je gebruikt (zoals  Microsoft Edge, Chrome, Safari of Firefox), de resolutie van je computerscherm, je taalvoorkeur en welk apparaat je gebruikt;
  • Vanaf welke pagina je op de websites bent gekomen;
  • Wanneer en hoelang je de websites bezoekt of gebruikt;
  • Of je gebruikmaakt van functionaliteiten van de website. Bijvoorbeeld het maken van een verlanglijstje, het vragen van informatie betreft het object waar u in geïnteresseerd bent.
  • Welke pagina’s je bezoekt in onze website.

Deze cookies gebruiken wij bijvoorbeeld om:

  • Bij te houden wat het aantal bezoekers van onze website is;
  • Te meten hoelang een bezoek duurt;
  • Te bepalen in welke volgorde een bezoeker de verschillende pagina’s van onze website bezoekt.

Marketing cookies:
In onze websites zie je aanbevelingen, promoties en advertenties van onszelf en van derden. Ook op websites van
derden kun je onze advertenties tegenkomen. Om deze aanbevelingen, promoties en advertenties relevant te houden,
gebruiken wij cookies. Deze marketing cookies maken het mogelijk dat:

  • we kunnen bijhouden welke advertenties je al hebt gezien;
  • we kunnen bijhouden hoe vaak je een advertentie al hebt gezien;
  • we kunnen voorkomen dat je steeds dezelfde advertentie te zien krijgt;
  • we kunnen bijhouden of je op de advertenties klikt;

Advertentienetwerken en mediabureaus fungeren als tussenpersoon voor website en adverteerders. De marketing
cookies van deze partijen maken het mogelijk dat:

  • we advertenties van derden aan je kunnen tonen;
  • onze advertentiepartners jouw voorkeuren bij casamercado.eu kunnen combineren met informatie die zij verzamelen bij jouw bezoek aan andere websites.
  • Voor de cookies die deze partijen voor marketingdoeleinden plaatsen, verwijzen wij je naar de verklaringen op de websites van deze partijen. Omdat de verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, raden wij je aan deze privacy- en cookie verklaringen regelmatig te raadplegen. De volgende partijen plaatsen op onze website cookies en/of overige technieken:
  • Google
  • Facebook
  • Twitter
  • Justlanded
  • Marktplaza 
  • Marktplaats

Slotopmerkingen:

Wij passen ons cookiebeleid aan wanneer onze website of de regels rondom cookies wijzigen.  Je kunt de actuele versie van dit cookiebeleid raadplegen door bovenaan elke pagina te klikken op de link naar het cookiebeleid van CasaMercado.eu (zolang je deze voorwaarden niet hebt geaccepteerd blijft het verschijnen boven aan elke pagina).

Compare Listings